Apparaten en accessoires
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm in amandelkorst
-
olijfolie om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)4
-
vers geperst citroensap30 g
-
Dijon mosterd20 g
-
honing15 g
-
teentjes knoflook2
-
zout½ tl
-
gepelde amandelen20 g
-
brood in stukken50 g
-
verse peterselie5 g
Citroen tagliatelle met asperges
-
water1200 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
groene asperges in stukken (2 cm)250 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
citroen zeste en sap½
-
verse peterselie gehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
633 kcal /
2647 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Coconut Dream
10min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Lasagnerolletjes
1u.
Pikante kalkoensatés
1u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kip met warme aardappelsalade
55min