![Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d497fffd-8b0a-4de1-b68b-fcbdd0da7cad/Derivates/201ef056-d58b-4905-9bd1-13919b6e1b84.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
of 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm met venkel
40 Min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Vislasagne met courgette
1h
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Alpengratin
50 Min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min