Apparaten en accessoires
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm in amandelkorst
-
olijfolie om in te vetten
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, (ong. 150 g stuk)verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)4
-
vers geperst citroensap30 g
-
Dijon mosterd20 g
-
honing15 g
-
teentjes knoflook2
-
zout½ tl
-
gepelde amandelen20 g
-
brood in stukken50 g
-
verse peterselie5 g
Citroen tagliatelle met asperges
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
groene asperges in stukken (2 cm)250 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
citroen zeste en sap½
-
verse peterselie gehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
40 g
Calorieën
2647 kJ /
633 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Appeltaart
1u.
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Vislasagne met courgette
1u.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Taart van appelcrumble en meringue
2u.