Apparaten en accessoires
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm in amandelkorst
-
olijfolie om in te vetten
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, (ong. 150 g stuk)verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)4
-
vers geperst citroensap30 g
-
Dijon mosterd20 g
-
honing15 g
-
teentjes knoflook2
-
zout½ tl
-
gepelde amandelen20 g
-
brood in stukken50 g
-
verse peterselie5 g
Citroen tagliatelle met asperges
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
groene asperges in stukken (2 cm)250 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
citroen zeste en sap½
-
verse peterselie gehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
40 g
Calorieën
2647 kJ /
633 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Viscurry
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.