Apparaten en accessoires
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm in amandelkorst
-
olijfolie om in te vetten
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, (ong. 150 g stuk)verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)4
-
vers geperst citroensap30 g
-
Dijon mosterd20 g
-
honing15 g
-
teentjes knoflook2
-
zout½ tl
-
gepelde amandelen20 g
-
brood in stukken50 g
-
verse peterselie5 g
Citroen tagliatelle met asperges
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
groene asperges in stukken (2 cm)250 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
citroen zeste en sap½
-
verse peterselie gehakt, als garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
40 g
Calorieën
2647 kJ /
633 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Vislasagne met courgette
1u.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min