Apparaten en accessoires
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Gehaktballen
-
brood, dag oud80 g
-
ui½
-
bladpeterselie, vers alleen de blaadjes4 takjes
-
gemengde kruiden, gedroogd1 tl
-
olijfolie20 g
-
rundvlees biefstuk in stukken (4 cm) en licht bevroren500 g
-
ei1
-
melk20 g
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)60 g
-
droge witte wijn60 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ong. 30 g)1
-
boter40 g
-
verse champignons in dunne schijfjes200 g
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar believen1 snuifje
-
room200 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.2 g
Calorieën
2238 kJ /
532 kcal
Vetten
39.3 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Kip in perziksaus
40min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Alpengratin
50min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min