Apparaten en accessoires
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
knoflookbol1
-
olijfolie35 g
-
ui gehalveerd250 g
-
honing30 g
-
graanmosterd40 g
-
Dijon mosterd (optioneel)10 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 el
-
zout2 tl
-
kippenborstfilets (ong. 650 g)4
-
bloemkoolroosjes800 g
-
melk130 g
-
vers gemalen peper naar smaak¼ - ½ tl
-
verse tijmblaadjes1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
1596 kJ /
381 kcal
Vetten
12 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Vislasagne met courgette
1u.
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min