Apparaten en accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Risotto bolognese
45min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Tandoori kip wraps
50min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Curryworst en linzen
1u.
Fideuá van groenten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min