Apparaten en accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Spaghetti carbonara
40min
Risotto bolognese
45min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Salmorejo
Geen beoordelingen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min