Apparaten en accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Havermoutrepen met kaas
45min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Stoofgerecht met tofu
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min