Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1ωρ. 30 λεπτ.
Viscurry
35 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.