Mediterrane visschotel
TM6 TM5 TM31

Mediterrane visschotel

4.3 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g uien, in vieren gesneden
  • 30 g olijfolie
  • 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 20 g water
  • 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
  • 2 el paneermeel
  • 1 teentje knoflook
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 300 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 tl zout
  • 50 g ontpitte olijven
  • ½ tl gedroogde oregano

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2719.6 kJ / 650 kcal
Eiwitten
83.5 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
19.5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Vezels
5.5 g
Natrium
8958.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 90 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten