
Apparaten en accessoires
Mediterrane visschotel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
650 kcal /
2719.6 kJ
Eiwitten
83.5 g
Vetten
19.5 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Natrium
8958.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart met peer en brie
1u. 10min
Azteca taart
1u.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
XXL kip pastei
1u. 55min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Kipfilets pizzaiola
55min