Apparaten en accessoires
Mediterrane visschotel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
8958.3 mg
Eiwitten
83.5 g
Calorieën
2719.6 kJ /
650 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Viscurry
35 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Alpengratin
50 Min