Mediterrane visschotel

Mediterrane visschotel

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties

Ingrediënten

  • uien in vieren gesneden
    100 g
  • olijfolie
    30 g
  • aardappelen in schijfjes (5-7 mm)
    350 g
  • zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • water
    20 g
  • gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)
    500 g
  • paneermeel
    2 el
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • tomatenblokjes uit blik
    300 g
  • zout
    1 tl
  • ontpitte olijven
    50 g
  • gedroogde oregano
    ½ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 650 kcal / 2719.6 kJ
Eiwitten 83.5 g
Vetten 19.5 g
Koolhydraten 34 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 3.3 g
Natrium 8958.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...