
Apparaten en accessoires
Gierst met kip en curry
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)10 g
-
currypoeder2 tl
-
uien in blokjes (± 2 cm)100 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)80 - 100 g
-
olie30 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder½ tl
-
kippenborstfilet in stukken (± 2 cm)200 g
-
gierstkorrels200 g
-
doperwten, bevroren80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus20 g
-
zout1 tl
-
verse korianderbladeren gehakt, als afwerking
Voeding per 4 porties
Calorieën
1423.6 kcal /
5956.4 kJ
Eiwitten
76.2 g
Vetten
44.9 g
Koolhydraten
177.2 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
4.8 g
Natrium
3562 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux