Apparaten en accessoires
Gierst met kip en curry
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)10 g
-
currypoeder2 tl
-
uien in blokjes (± 2 cm)100 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)80 - 100 g
-
olie30 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder½ tl
-
kippenborstfilet in stukken (± 2 cm)200 g
-
gierstkorrels200 g
-
doperwten, bevroren80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus20 g
-
zout1 tl
-
verse korianderbladeren gehakt, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
3562 mg
Eiwitten
76.2 g
Calorieën
5956.4 kJ /
1423.6 kcal
Vetten
44.9 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
177.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Hong Kong rijst met worst
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Vegetarische bruine rijst
40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min