Apparaten en accessoires
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
Parmezaanse courgettes
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
wit brood60 g
-
ei1
-
zout1 tl
-
courgette in staafjes (5 x 1 cm)500 g
Mayonaise
-
zonnebloemolie150 g
-
ei1
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
azijn1 tl
-
Dijon mosterd2 tl
-
zout½ tl
Zalmburgers
-
sjalot gehalveerd60 g
-
verse dragon in stukken gescheurd1 el
-
verse dille5 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken400 g
-
bevroren doperwten80 g
-
citroenzeste1 el
-
zout½ tl
Om te serveren
-
olijfolie2 el
-
hamburger broodjes4
-
cherry tomaten gehalveerd160 g
-
groene slabladeren om op te dienen8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
40 g
Calorieën
4110 kJ /
982 kcal
Vetten
68 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Kleine aspergeflans
55min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gazpacho
1u. 15min
Zalmburgers
25min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Vissticks met tomatensaus
50min