Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
of 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
of 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Brak ocen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Fatayer met kaas en munt
2h
Muntthee
25min
Turkse gekruide lamshapjes
Brak ocen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Aardbeien- en chocoladetaart
3óra
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min