Apparaten en accessoires
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Hollandaisesaus
-
water15 g
-
citroensap30 g
-
boter in stukken225 g
-
eierdooiers (van grote eieren)4
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
Zalm, asperges en rijst
-
30 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren30 g
-
citroen enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg1
-
jasmijnrijst285 g
-
water1000 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
340 g broccoliroosjesgroene asperges340 g
-
verse zalmfilets zonder vel (ong. 3 cm dik)450 g
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
citroensap1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
672 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
3778 kJ /
903 kcal
Vetten
58 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
32 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Koninginnenhapje
55min
Kip tikka masala
1u. 10min