Apparaten en accessoires
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Hollandaisesaus
-
water15 g
-
citroensap30 g
-
boter in stukken225 g
-
eierdooiers (van grote eieren)4
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
Zalm, asperges en rijst
-
30 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren30 g
-
citroen enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg1
-
jasmijnrijst285 g
-
water1000 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
340 g broccoliroosjesgroene asperges340 g
-
verse zalmfilets zonder vel (ong. 3 cm dik)450 g
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
citroensap1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
672 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
3778 kJ /
903 kcal
Vetten
58 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
32 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Zalm met rijst en champignons
30min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Kimchi mac&cheese
50min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Aardbeiendaiquiri
10min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min