Apparaten en accessoires
Pad Thai
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portie
Ingrediënten
-
pinda's, ongezouten60 g
-
rijstnoedel linten300 g
-
eieren3
-
water500 g
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)10 g
-
teentje knoflook2 - 3
-
rode peper, vers in stukken gesneden20 - 30 g
-
pindaolie30 g
-
tijgergarnalen, rauw, gepeld, vers of bevroren, ontdooid450 - 500 gram
-
grof rietsuiker50 g
-
sojasaus30 g
-
vissaus50 g
-
tomatenpuree10 g
-
limoen alleen sap½
-
sojascheut, vers100 gram
-
koriander, vers alleen bladeren, voor garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering2
Voeding per 1 portie
Calorieën
427.9 kcal /
1790.1 kJ
Eiwitten
23 g
Vetten
13.1 g
Koolhydraten
55.7 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Natrium
1462.8 mg