Aardappelpuree met de Peeler

Aardappelpuree met de Peeler

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

Schillen
  • water
    1200 g
  • extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)
    2 tl
  • vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),
    900 g
    900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)
Aardappelpuree
  • groentenbouillon
    140 g
  • volle melk
    85 g
  • boter in stukken
    60 g
  • knoflookpoeder (facultatief)
    1 tl
  • zout naar eigen smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • verse peterseliebladeren als afwerking

Voeding per 1 portie

Calorieën 292.6 kcal / 1224.3 kJ
Eiwitten 5.5 g
Vetten 12.4 g
Koolhydraten 41.5 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 7.7 g
Natrium 623.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...