Apparaten en accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
623.7 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Stoofvlees
3h 10min
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation