Apparaten en accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
623.7 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Smoothie trio
10min
Ovenburger
1u. 45min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min
Drie soorten melk cake
2u.