Apparaten en accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
623.7 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Pierogi met vlees
1u.
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Tomatensoep met Burrata
35min