
Apparaten en accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
292.6 kcal /
1224.3 kJ
Eiwitten
5.5 g
Vetten
12.4 g
Koolhydraten
41.5 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Natrium
623.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaat basilicum spread
5min
Butter Chicken
Geen beoordelingen
Rode kool met appel
1u. 10min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Paksoi en ham rijst
40min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Geen beoordelingen