Apparaten en accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
623.7 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Limoncello-Taart
2 godz. 30 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 godz.
Ovenburger
1 godz. 45 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Pad Thai
45 min
Dadel curry dip
5 min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Vanille-ijs
12 godz.
Appelmuffins
40 min