Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schillen
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
-
900
g vastkokende aardappelen, in stukken (± 5 cm breed),
of 900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)
Aardappelpuree
- 140 g groentenbouillon
- 85 g volle melk
- 60 g boter, in stukken
- 1 tl knoflookpoeder (facultatief)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- verse peterseliebladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1224.3 kJ / 292.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 623.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Sacher taart
3u.
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Paaspastei
Nessuna valutazione
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nessuna valutazione
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nessuna valutazione
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Nessuna valutazione
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min