Apparaten en accessoires
Tomatensoep met Burrata
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
675.9 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
1405.8 kJ /
336 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
10.9 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min