Apparaten en accessoires
Tomatensoep met Burrata
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
675.9 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
1405.8 kJ /
336 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
10.9 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soep, puur genieten
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min
Verse Tomatensoep
30min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Butternutsoep met Curry en Mango
30min