Tomatensoep met Burrata

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

  • rijpe tomaten type heirloom, in vieren
    1000 g
  • rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)
    100 g
  • knoflookteentjes
    4
  • olijfolie
    30 g
  • zout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    3 snuifjes
  • groentebouillon
    150 g
  • basilicumblad, vers plus extra voor garnering
    40 gram
  • slagroom (ong. 48% vet)
    40 g
  • burrata (ongeveer 4 bolletjes)
    230 g
  • knapperig brood in blokjes, voor de garnering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 675.9 mg
Eiwitten 16.1 g
Calorieën 1405.8 kJ / 336 kcal
Vetten 24.6 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 10.9 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...