Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
of 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1629 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1032 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Stoofpotje van Aubrac
17sa 30 dk
Groentensoep
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Pompoensoep
35 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Romige champignonsoep
20 Min