
Apparaten en accessoires
Rode bietensalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden400 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
uien20 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
verse koriander alleen de blaadjes, naar smaak2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie2 el
-
citroensap10 - 20 g
-
zout aanpassen aan smaak¼ tl
-
gemalen zwarte peper (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
-
suiker (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
84 kcal /
350 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
10 g
Vezels
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geraspte wortelsalade
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Havermoutrepen met kaas
45min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2u. 20min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min