Apparaten en accessoires
Rode bietensalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden400 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
uien20 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
2 - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, naar smaakverse koriander alleen de blaadjes, naar smaak2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie2 el
-
citroensap10 - 20 g
-
zout aanpassen aan smaak¼ tl
-
gemalen zwarte peper (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
-
suiker (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
350 kJ /
84 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Chai latte parfait
15h 5min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Vijgenmosterd
25min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Salade van gehakte groenten
10min
Snelle regenboogsalade
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Koolsla
10min