Apparaten en accessoires
Rode bietensalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden400 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
uien20 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
2 - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, naar smaakverse koriander alleen de blaadjes, naar smaak2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie2 el
-
citroensap10 - 20 g
-
zout aanpassen aan smaak¼ tl
-
gemalen zwarte peper (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
-
suiker (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
350 kJ /
84 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Salade van gehakte groenten
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Snelle regenboogsalade
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min