Apparaten en accessoires
Rode bietensalade
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
rauwe rode bieten geschild, in vieren gesneden400 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
uien20 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
2 - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, naar smaakverse koriander alleen de blaadjes, naar smaak2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie2 el
-
citroensap10 - 20 g
-
zout aanpassen aan smaak¼ tl
-
gemalen zwarte peper (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
-
suiker (optioneel) aanpassen aan smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
350 kJ /
84 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Minuut Koolsla
10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Salade van gehakte groenten
10min
Snelle regenboogsalade
10min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Champignons of zwammen met look
20min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min