Apparaten en accessoires
Vijfzadenbrood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
20 sneetjes
Ingrediënten
-
water500 g
-
20 g verse gistgedroogde gist (8 g)2 tl
-
extra vergine olijfolie en meer om in te vetten30 g
-
broodmeel500 g
-
zout1 tl
-
havermout50 g
-
gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)150 g
-
honing30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
10 g
Calorieën
1289 kJ /
308 kcal
Vetten
13 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Melkbrood
2u. 20min
Basis brooddeeg
5min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Snel brood
50min
Speltbrood
1u. 45min
Brood met olijven
2u. 20min
Thaise rode curry
1u.
Boerenbrood
2u.
Detoxsapje met appel en peer
10min
Basisrecept Brood
3u.