Bijentaart met glazuur

Bijentaart met glazuur

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
35 stuks

Ingrediënten

Deeg
  • eieren
    5
  • suiker
    140 g
  • bloem
    380 g
  • vanillesuiker (± 8 g)
    1 zakje
  • bakpoeder
    20 g
  • melk
    230 g
  • zonnebloemolie
    200 g
  • geraspte citroenschil
    ½
Glazuur
  • roomkaas
    450 g
  • yoghurt
    75 g
  • suiker
    120 g
  • geraspte citroenschil
    ½
  • vers geperst citroensap
    15 g
Smeltende chocolade
  • pure chocolade in stukken
    100 g
  • zonnebloemolie
    10 g
  • ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)
    35
  • amandelschilfers
    50 g
  • snoepjes (optioneel) suiker ogen
    70

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 stuk

Natrium 88.5 mg
Eiwitten 3.6 g
Calorieën 875.5 kJ / 209.3 kcal
Vetten 13.4 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraten 19.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...