
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 5 eieren
- 140 g suiker
- 380 g bloem
- 1 zakje vanillesuiker (± 8 g)
- 20 g bakpoeder
- 230 g melk
- 200 g zonnebloemolie
- ½ geraspte citroenschil
Glazuur
- 450 g roomkaas
- 75 g yoghurt
- 120 g suiker
- ½ geraspte citroenschil
- 15 g vers geperst citroensap
Smeltende chocolade
- 100 g pure chocolade, in stukken
- 10 g zonnebloemolie
- 35 ingeblikte abrikozenhelften, uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)
- 50 g amandelschilfers
- 70 snoepjes, suiker ogen (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
Alternatieve recepten
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Brood
3u.
Witte chocolade cheesecake
16u.
Verse zomerse loempia’s
30min
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
1u.
Tostadas met kip
Geen beoordelingen
40min
Marshmallows
Geen beoordelingen
2u. 30min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
84u. 30min
Druivenchutney
Geen beoordelingen
1u. 25min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
10u. 55min