Apparaten en accessoires
Bijentaart met glazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
35 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (optioneel) suiker ogen70
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
88.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
875.5 kJ /
209.3 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Glazuur
5 Min
Mini monsters
1 Std. 25 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min