Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 5 eieren
- 140 g suiker
- 380 g bloem
- 1 zakje vanillesuiker (± 8 g)
- 20 g bakpoeder
- 230 g melk
- 200 g zonnebloemolie
- ½ geraspte citroenschil
Glazuur
- 450 g roomkaas
- 75 g yoghurt
- 120 g suiker
- ½ geraspte citroenschil
- 15 g vers geperst citroensap
Smeltende chocolade
- 100 g pure chocolade, in stukken
- 10 g zonnebloemolie
- 35 ingeblikte abrikozenhelften, uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)
- 50 g amandelschilfers
- 70 snoepjes, suiker ogen (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
Alternatieve recepten
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Brownies
50min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Vissticks met tomatensaus
50min
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Marmercake
2 godz.
Citroencake
2 godz.