
Apparaten en accessoires
Bijentaart met glazuur
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
35 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (optioneel) suiker ogen70
Voeding per 1 stuk
Calorieën
209.3 kcal /
875.5 kJ
Eiwitten
3.6 g
Vetten
13.4 g
Koolhydraten
19.3 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
4.4 g
Natrium
88.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Kerstman macarons
3u. 20min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Chocolade toffee cake
2u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.