Apparaten en accessoires
Snel bladerdeeg
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
18 stuks
Ingrediënten
-
boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren200 g
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
water koud90 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 18 stuks
Eiwitten
22 g
Calorieën
9300 kJ /
2223 kcal
Vetten
168 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
152 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2u.
Gezouten-Karamelijs
14u.
Bessenlikeur
30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Banketbakkersroom
15min
Appelcake
1u.
Baguette / Stokbrood
3u. 45min