
Apparaten en accessoires
Duo van zondagse vlechtbroodjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
melk en iets meer om te bestrijken300 g
-
boter zacht, in blokjes80 g
-
verse gist (ong. 20 g), verkruimeld½ blokje
-
suiker1 tl
-
briochebloem500 g
-
zout2 tl
-
water25 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
grof zout om te bestrooien1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
659 kcal /
2757 kJ
Eiwitten
18.5 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
94 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux