Apparaten en accessoires
Duo van zondagse vlechtbroodjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
melk en iets meer om te bestrijken300 g
-
boter zacht, in blokjes80 g
-
verse gist (ong. 20 g), verkruimeld½ blokje
-
suiker1 tl
-
500 g witte bloembriochebloem500 g
-
zout2 tl
-
water25 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
grof zout om te bestrooien1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
2757 kJ /
659 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
94 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Boerenbrood
2u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Pudding
15min
Kerst stol
2u. 20min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Turkse flatbreads
2u. 10min
Amandelpasta
1u. 10min
Karamelsaus
1u. 30min
Melkbrood
2u. 20min