
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250
g suiker
of 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Yoghurtcake
1u. 40min
Speculoos druiven tiramisu
Geen beoordelingen
1u.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
2u.
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
3u. 15min