
Apparaten en accessoires
Taart met karamel en vanille
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
suiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
446.5 kcal /
1868.8 kJ
Eiwitten
3.9 g
Vetten
25.9 g
Koolhydraten
49.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
15.3 g
Natrium
22.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux