Apparaten en accessoires
Taart met karamel en vanille
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
22.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
49.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Carnaval maskers
1u. 45min
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Halloween quiche
2u.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Worteltaart
2u.
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Eenvoudige appeltaart
45min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Chocolade sneeuwballen
1u.
Karamelsaus
1u. 30min