Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250
g suiker
of 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
- bloem, voor de vorm
- bloem, voor het werkblad
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Familie kip galette
1h 55 min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Witte chocolade cheesecake
16 godz.
Gezouten karameltaart
2h 40min
Marmercake
2 Std.
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.