Apparaten en accessoires
Taart met karamel en vanille
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
22.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
49.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Tagliatelle met broccoli
15min
Pannenkoeken
1u. 15min
Slagroom
10min
Mysterieuze soep
45min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Soefganiots
2u.
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige stevige soep
50min
Melkbrood
2u. 20min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min