Taart met karamel en vanille

Taart met karamel en vanille

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks

Ingrediënten

Karamelsaus
  • suiker
    250 g
    250 g bruine suiker
  • room, min. 30% vet
    210 g
  • water
    1030 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • azijn
    1 el
Basis
  • bloem en iets meer om te bestrooien
    250 g
  • boter in stukken
    140 g
  • suiker
    100 g
  • ei
    1
  • bloem voor de vorm
  • bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
  • suiker
    50 g
  • vanillestokje enkel het merg
    1
  • room, 35% vet gekoeld
    300 g

Voeding per 1 stuk

Calorieën 446.5 kcal / 1868.8 kJ
Eiwitten 3.9 g
Vetten 25.9 g
Koolhydraten 49.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 15.3 g
Natrium 22.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...