Apparaten en accessoires
Taart met karamel en vanille
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
22.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
49.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koekjes met chocoladechips
50min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Pannenkoeken
1u. 15min
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Karamelsaus
1u. 30min