Apparaten en accessoires
Gestoomde chocoladecake met slagroom
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Chocoladecake
-
eieren gescheiden4
-
suiker100 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)125 g
-
boter in stukken125 g
-
boter in stukken, plus extra om in te vetten
-
bloem plus extra om te bestrooien
-
bloem100 g
-
bakpoeder (5 g)1 tl
-
water600 g
Slagroom en chocoladeganachevulling
-
room, min. 30% vet gekoeld315 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
2863 kJ /
684 kcal
Vetten
16 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Tiramisu
5u. 20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Gestoomde citroencake
2u. 20min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Alpengratin
50min
Chocoladecake
40min