Apparaten en accessoires
Gestoomde chocoladecake met slagroom
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Chocoladecake
-
eieren gescheiden4
-
suiker100 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)125 g
-
boter in stukken125 g
-
boter in stukken, plus extra om in te vetten
-
bloem plus extra om te bestrooien
-
bloem100 g
-
bakpoeder (5 g)1 tl
-
water600 g
Slagroom en chocoladeganachevulling
-
room, min. 30% vet gekoeld315 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
2863 kJ /
684 kcal
Vetten
16 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Appeltaart
1u.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Amaretti van abrikoos
40min
Chocoladecake
40min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Banketbakkersroom
15min