Gestoomde chocoladecake met slagroom
TM5 TM6

Gestoomde chocoladecake met slagroom

Ingrediënten

Chocoladecake

  • 4 eieren, gescheiden
  • 100 g suiker
  • 125 g pure chocolade, in stukken (2 cm)
  • 125 g boter, in stukken
  • boter, in stukken, plus extra om in te vetten
  • bloem, plus extra om te bestrooien
  • 100 g bloem
  • 1 tl bakpoeder (5 g)
  • 600 g water

Slagroom en chocoladeganachevulling

  • 315 g room, min. 30% vet, gekoeld
  • 80 g pure chocolade, in stukken (2 cm)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2863 kJ / 684 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
16 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen