Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g groene paprika, in fijne schijfjes (ong. 1 paprika)
- 75 g rode paprika, in fijne schijfjes (ong. ½ paprika)
- 250 g verse champignons, in schijfjes
- 120 g wortelen, in julienne
- 120 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 800 g water
- 10 g zout
- 350 g rijst
- 1 klein stukje verse gember, geschild (1-2 cm)
- 1 selderstengel, in stukken
- 70 g spek, in reepjes
- 200 g uien, in fijne halve schijfjes
- 200 g verse sojascheuten
- 100 g sojasaus
- ½ tl currypoeder
- 1 snuifje paprika, zoet
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1935 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 10.99 g
- Koolhydraten
- 51.82 g
- Vetten
- 23.56 g
- Vezels
- 9.33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Gierst met kip en curry
35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Gestoomde rijst
25 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Roergebakken champignons
55min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Kerst stol
2h 20min
Vissticks met tomatensaus
50min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min