Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g groene paprika, in fijne schijfjes (ong. 1 paprika)
- 75 g rode paprika, in fijne schijfjes (ong. ½ paprika)
- 250 g verse champignons, in schijfjes
- 120 g wortelen, in julienne
- 120 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 800 g water
- 10 g zout
- 350 g rijst
- 1 klein stukje verse gember, geschild (1-2 cm)
- 1 selderstengel, in stukken
- 70 g spek, in reepjes
- 200 g uien, in fijne halve schijfjes
- 200 g verse sojascheuten
- 100 g sojasaus
- ½ tl currypoeder
- 1 snuifje paprika, zoet
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1935 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 10.99 g
- Koolhydraten
- 51.82 g
- Vetten
- 23.56 g
- Vezels
- 9.33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rijst
25 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Canapé met ei
10 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min