
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g verse gember in dunne plakjes gesneden
- 200 g uien gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 1 ½ el komijn, gemalen
- 2 el paprika, zoet
- 2 tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 2 tl koriander, gemalen
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden
- 1200 g pompoen vlees
- 1000 g water
-
400
g witte wijn
of 400 g water - 60 g tomatenpuree (optioneel)
-
4
volle tl groentebouillonpasta
of 4 groentebouillonblokjes - 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 5 lente-uitjes
- 400 g room, elk type (van koemelk)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 225 kcal / 943 kJ
- Eiwitten
- 3 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 218 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige champignonsoep
20min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Butternut en gembersoep
35min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Romige courgettensoep
35min
Advocaat
10min
Snel brood
1u. 15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min