Apparaten en accessoires
Vloeibare karamel
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
280 g
Ingrediënten
-
water90 g
-
witte suiker300 g
-
citroensap1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
17.6 kJ /
4.1 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelgratin
1u. 10min
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Lemon curd
20min
Bechamelsaus
15min
Basis karamel
25min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van jasmijnrijst
35min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Karamel varkensvlees
45min
Karamelsaus
1u. 30min
Banketbakkersroom
15min