Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ongezouten boter, om in te vetten
- 4 vellen filodeeg
- 400 g melk
- 3 eierdooiers
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 1 tl kaneel
- 400 g appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden
- 1 citroen, geraspte zeste en sap
- bloemsuiker naar believen om te bestrooien
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balletjes met aubergines
1 Std.
Aardbeienpudding
2h 10 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Lasagnerolletjes
Geen beoordelingen
Appeltaart
1 Std.
Crème karamel (flan)
5hod. 30min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Appelcake
1 Std.