Apparaten en accessoires
Eenvoudige appeltaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
828 kJ /
198 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
No ratings
Tiramisu
5 h 20 min
Appeltaart
1 h
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 h 50 min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 min
Yoghurt met chocolade
12 h 25 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 h 35 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Panna cotta
6 h 15 min
Aardbeienpudding
2 h 10 min
Koffiedessert
15 min
Appelcake
1 h