Apparaten en accessoires
Eenvoudige appeltaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
828 kJ /
198 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Bessenschuim
10min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Brownies
50min
Appeltaart
1u.
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Taart van appelcrumble en meringue
2u.