Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ongezouten boter, om in te vetten
- 4 vellen filodeeg
- 400 g melk
- 3 eierdooiers
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 1 tl kaneel
- 400 g appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden
- 1 citroen, geraspte zeste en sap
- bloemsuiker naar believen om te bestrooien
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Appeltaart
1h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Omelet met gehakt
1h 10 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Gezouten-Karamelijs
14 Std.