
Apparaten en accessoires
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Gehaktballen en saus
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
ui in vier gesneden100 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt in stukken500 g
-
varkensgehakt in stukken500 g
-
lichte room (ong. 18% vet)60 g
-
zeezout2 snuifje
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree70 g
-
olijfolie40 g
Parmezaanse polenta
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
volle melk1000 g
-
polenta100 g
-
gezouten boter in blokjes (2 cm)100 g
-
zeezout2 snuifjes
-
olijfolie en wat extra om te garneren
-
verse peterseliebladeren om te garneren
Voeding per 1 portie
Calorieën
32 kcal /
3732 kJ
Eiwitten
46 g
Vetten
65 g
Koolhydraten
32 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Bloemkool met kaas
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Tomatensaus
40min