
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3732 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Aardappelpuree
45min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Eenvoudige appeltaart
45min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Omelet met gehakt
Geen beoordelingen
1u. 10min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Geen beoordelingen
5u. 15min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
1u. 5min