Compatibele versies
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige tomatensoep
25 min
Geel gekleurde eieren
55 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2j 15 menit
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10 min