Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
TM5 TM6

Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
  • 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
  • 4 eieren
  • 1 tl zout
  • 50 g uien, gehalveerd
  • 50 g wortelen, in stukken
  • 700 g rijpe tomaten, in stukken
  • 6 - 8 verse basilicumbladeren
  • 500 g water
  • 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
  • 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
  • zout, plus extra naar smaak
  • extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1654 kJ / 395 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
26 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten