Apparaten en accessoires
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
50 g oudbakken witbrood, in stukken (1-2 cm)oudbakken broodjes in stukken (1-2 cm)50 g
-
diepgevroren, gehakte spinazie ontdooid200 g
-
eieren4
-
zout1 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
700 g tomaten uit blikrijpe tomaten in stukken700 g
-
verse basilicumbladeren6 - 8
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)400 g
-
zout plus extra naar smaak
-
extra vergine olijfolie plus extra naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1654 kJ /
395 kcal
Vetten
26 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Gembersoep met rode paprika
50min
Veelzijdige stevige soep
50min
Groentensoep
35min
Verse Tomatensoep
30min
Romige tomatensoep
25min