Compatibele versies
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min
Tomatensaus
40min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Romige champignonsoep
20 min