
Apparaten en accessoires
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
oudbakken broodjes in stukken (1-2 cm)50 g
-
diepgevroren, gehakte spinazie ontdooid200 g
-
eieren4
-
zout1 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
rijpe tomaten in stukken700 g
-
verse basilicumbladeren6 - 8
-
water500 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)400 g
-
zout plus extra naar smaak
-
extra vergine olijfolie plus extra naar smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
395 kcal /
1654 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
19 g
Vezels
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux