Apparaten en accessoires
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
50 g oudbakken witbrood, in stukken (1-2 cm)oudbakken broodjes in stukken (1-2 cm)50 g
-
diepgevroren, gehakte spinazie ontdooid200 g
-
eieren4
-
zout1 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
700 g tomaten uit blikrijpe tomaten in stukken700 g
-
verse basilicumbladeren6 - 8
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)400 g
-
zout plus extra naar smaak
-
extra vergine olijfolie plus extra naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1654 kJ /
395 kcal
Vetten
26 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Pompoensoep
35min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Uiensoep
1h
Romige tomatensoep
25min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Tomatensaus
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Romige courgettensoep
25min
Butternut en gembersoep
35min