Apparaten en accessoires
Basilicumpesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Eiwitten
34 g
Calorieën
7741 kJ /
1848 kcal
Vetten
190 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Citroenijs
8u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Vers pastadeeg
1u.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Gekruide noten
45min
Kipsatés met pindasaus
2u.
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Forelmousse
5min
Pesto met basilicum
5min
Hummus van rode biet
10min