Apparaten en accessoires
Basilicumpesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Eiwitten
34 g
Calorieën
7741 kJ /
1848 kcal
Vetten
190 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Citroenslush met champagne
10 Min
Zalmtartaar
10 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min