Apparaten en accessoires
Ijs van chocolademousse
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Opgeklopte room
-
poedersuiker50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers (medium)6
-
basterdsuiker100 g
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
3343 kJ /
799 kcal
Vetten
58 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Loempia’s
55 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min