Apparaten en accessoires
Mosselen in romige witte wijnsaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
935 kJ /
223 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Curryworst en linzen
1u.
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Bloemkool met kaas
55min
Mayonaise
5min