Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Bechamelsaus
15 Min
Aardbeiendaiquiri
10 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50 min
Caipirinha van mango
5 Min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min