Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choronsaus
20min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h