Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Gegratineerde coquilles
25 min
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
200 g ui kleuren
25 min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Aardappelpuree
45 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min