![Rundsstoofvlees met aardappelen Rundsstoofvlees met aardappelen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67266_559-0-4591-4591.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditionele vruchtenjam
55 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Steak Stroganoff
45 Min