Apparaten en accessoires
Runderragout met aardappelen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
meel30 g
-
rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)700 g
-
ui in stukken (3 cm)140 g
-
selder in stukken (3 cm)100 g
-
teentje knoflook½
-
gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt50 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
boter40 g
-
droge witte wijn100 g
-
tomatenpuree30 g
-
wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)200 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), huisgemaaktvleesbouillon huisgemaakt300 g
-
zout1 afgestreken tl
-
aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.4 g
Calorieën
1259 kJ /
301 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
20.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min