Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Chili con carne
40 Min
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min