
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Pas d’évaluation
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Chocolade en banaan charlotte
Pas d’évaluation
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Chocolademousse
3h 20min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min