
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui in stukken (3 cm)
- 100 g selder in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
-
300
g vleesbouillon huisgemaakt
of 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l) huisgemaakt - 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 301 kcal / 1259 kJ
- Eiwitten
- 30.4 g
- Vetten
- 11 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappelkroon
50min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Steak Stroganoff
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Griekse varkensstoofpot
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min