
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 10 g olijfolie
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2404 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 980 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel- en groentenpuree
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Bloemkool met kaas
55 min
Chinees varkensvlees met groenten
1u. 20min
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min