Apparaten en accessoires
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
980 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
2404 kJ /
574 kcal
Vetten
44 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min