Kalkoenstoofpot met room en champignons

Kalkoenstoofpot met room en champignons

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
6 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    20 g
  • uien in vieren gesneden
    200 g
  • wortelen in plakjes (1 cm)
    120 - 150 g
  • selderstengels in stukken (0,5 cm)
    50 - 70 g
  • witte wijn
    50 g
  • Dijon mosterd
    1 ½ tl
  • zout
    ¾ - 1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • kippenbouillon (zie tips)
    750 g
  • verse tijm
    2 - 3 takjes
  • kalkoen in stukken (4 cm)
    800 g
  • olijfolie
    10 g
  • spekblokjes
    150 g
  • verse champignons in vieren gesneden
    250 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    200 g
  • verse peterselie fijngehakt
    1 el
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
  • graanmosterd
    1 ½ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 574 kcal / 2404 kJ
Eiwitten 37 g
Vetten 44 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 17 g
Natrium 980 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...