
Apparaten en accessoires
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u.
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
574 kcal /
2404 kJ
Eiwitten
37 g
Vetten
44 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
17 g
Natrium
980 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip met romige groenten saus
50min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Bloemkool met kaas
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Waterzooi van kip
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min