Apparaten en accessoires
Gegratineerde coquilles
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
sjalotten doormidden gesneden100 g
-
olijfolie20 g
-
whisky30 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
bloem20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder3 snuifjes
-
coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
2646 mg
Eiwitten
101.3 g
Calorieën
6889.5 kJ /
1646.6 kcal
Vetten
113.3 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
59.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zalmtartaar
10min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Chocolademousse
3u. 20min