Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1h