Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Bechamelsaus
15 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Bechamelsaus
15 Min
Béchamelsaus
15 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min