Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien, in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g ui fruiten
20 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Koolstoofpot met kalkoen
Keine Bewertungen
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min