Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    20 g
  • rode uien in vier gesneden
    200 g
  • wortelen in schijfjes (0.5 cm)
    120 - 150 g
  • selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)
    50 - 70 g
  • rode wijn
    80 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
    4
  • verse rozemarijn
    2 tl
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1300 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 598 kcal / 2505 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 48 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 19 g
Natrium 89 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...