
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien, in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Appelmoes
20 Min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Klassieke sabayon
15min
Hollandaisesaus
15min
Karamel varkensvlees
45 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min