Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Rijstpudding
1u.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Soja yoghurt
12u. 15min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Vitello tonnato
13u.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Waterzooi van Kip
1u.