Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Gewone yoghurt
14u.
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Soja yoghurt
12u. 15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Mayonaise
5min