Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Gember schillen
Geen beoordelingen
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Forelmousse
5min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Mayonaise
5min
Waterzooi van Kip
1u.