Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
89 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2505 kJ /
598 kcal
Vetten
48 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Pudding
15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Bessenlikeur
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen