
Apparaten en accessoires
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
598 kcal /
2505 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
48 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
89 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ijs van chocolademousse
3u.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Mayonaise
5min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Bechamelsaus
15min