Apparaten en accessoires
Vislasagne met asperges en prei
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
De vulling
-
sjalot70 g
-
selderstengel in stukken1
-
olijfolie20 g
-
water300 g
-
witte wijn70 g
-
zout volgens smaak2 tl
-
gemalen peper volgens smaak2 snuifjes
-
asperges vers of diepgevroren400 g
-
vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken800 g
-
verse tijm2 takjes
-
preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)2
De saus
-
boter in stukken, en meer om in te vetten60 g
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
tomatenpuree50 g
De afwerking
-
gedroogde lasagnevellen voorgekookt9 - 12
-
Gruyère kaas geraspt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.3 g
Calorieën
1736 kJ /
413 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
29.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Groenteflan
1u. 35min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Vislasagne met courgette
1u.
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min