Apparaten en accessoires
Vislasagne met asperges en prei
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
De vulling
-
sjalot70 g
-
selderstengel in stukken1
-
olijfolie20 g
-
water300 g
-
witte wijn70 g
-
zout volgens smaak2 tl
-
gemalen peper volgens smaak2 snuifjes
-
asperges vers of diepgevroren400 g
-
vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken800 g
-
verse tijm2 takjes
-
preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)2
De saus
-
boter in stukken, en meer om in te vetten60 g
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
tomatenpuree50 g
De afwerking
-
gedroogde lasagnevellen voorgekookt9 - 12
-
Gruyère kaas geraspt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.3 g
Calorieën
1736 kJ /
413 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
29.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Bloementaartje met amandelcrème
1 godz. 10 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Viscurry
35 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Zalm met venkel
40 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Romige erwtensoep
40 min