
Apparaten en accessoires
Vislasagne met asperges en prei
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
De vulling
-
sjalot70 g
-
selderstengel in stukken1
-
olijfolie20 g
-
water300 g
-
witte wijn70 g
-
zout volgens smaak2 tl
-
gemalen peper volgens smaak2 snuifjes
-
asperges vers of diepgevroren400 g
-
vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken800 g
-
verse tijm2 takjes
-
preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)2
De saus
-
boter in stukken, en meer om in te vetten60 g
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
tomatenpuree50 g
De afwerking
-
gedroogde lasagnevellen voorgekookt9 - 12
-
Gruyère kaas geraspt100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
413 kcal /
1736 kJ
Eiwitten
30.3 g
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
29.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Balletjes in tomatensaus
Geen beoordelingen
Vislasagne met courgette
1u.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Viscurry
35min
Zalm en venkel risotto
25min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min