Apparaten en accessoires
Zalmtartaar
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Kaascrackers
2u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Steak tartaar
30min
Ananaspakketjes
1u.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Forelmousse
5min