Apparaten en accessoires
Zalmtartaar
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Broccoli-ham omelet
35min
Ijs van bevroren fruit
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Steak tartaar
30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min