Apparaten en accessoires
Zalmtartaar
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sushi donuts
50min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Tiramisu
5u. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Pikante kalkoensatés
1u.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2u.
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min