Apparaten en accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
3 porties
Ingrediënten
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
188 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
1756 kJ /
420 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Forel met hollandaisesaus
50min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Geklopt eiwit
5min
Slagroom
10min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Citroensorbet met schuimwijn
10min