Apparaten en accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
3 porties
Ingrediënten
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
188 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
1756 kJ /
420 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Bearnaisesaus
15min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.