Apparaten en accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
3 porties
Ingrediënten
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
188 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
1756 kJ /
420 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Vloeibare karamel
25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Gemarineerde paprika's
55min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min