Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
of 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g ui kleuren
25 min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
200 g ui fruiten
20 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Peren in rode wijn
3h 20min