Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
of 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Geel gekleurde eieren
55 min
Curryketchup
30 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Soja yoghurt
12 godz. 15 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min