Apparaten en accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
3 porties
Ingrediënten
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
188 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
1756 kJ /
420 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min