Apparaten en accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 min
Rode kool cups met kip
25 min
Mout milkshake
10 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Zuurkool
Brak ocen
Peren in rode wijn
5 godz.
Tequila 'Refresher'
5 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Garnituur van courgette
30 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Basis kippenbouillon
35 min