Apparaten en accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Boerenbrood
2u.
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min