Apparaten en accessoires
Soep met zeeduivel en garnalen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Pastilla met kip
1u. 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min