Apparaten en accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
706 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Candy Cane-koekjes
1 godz. 45 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 godz.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Zeevruchtensoep
30 min
Pisco sour
10 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen