
Apparaten en accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Calorieën
330 kcal /
1379 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
14 g
Natrium
706 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige stevige soep
50min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Mexicaanse kippensoep
40min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min