Apparaten en accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
706 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Eiersalade met curry
1u. 30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gehakte uien
5min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen