Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Aspergequiche
1h 10min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Broccolisoep
15 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min