Apparaten en accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
706 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde vis
1u. 50min
Kleine aspergeflans
55min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Ijs van chocolademousse
3u.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Basis kippenbouillon
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige champignonsoep
20min