Apparaten en accessoires
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken (± 3 cm)1000 g
-
teentje knoflook2
-
suiker10 g
-
uien gehalveerd (1 kleine ui)60 g
-
boter in stukken100 g
-
aardappelen in stukken150 g
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept100 g
-
water400 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
citroensap10 g
-
gemalen peper naar eigen smaak1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt1
-
room, min. 30% vet150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
706 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Chai latte parfait
15u. 5min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Peren in rode wijn
5u.
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min