
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter in stukken
- 150 g aardappelen in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper naar eigen smaak
- 1 tl zout naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 330 kcal / 1379 kJ
- Eiwitten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vezels
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 706 mg