Apparaten en accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiwitten
65 g
Calorieën
2268 kJ /
540 kcal
Vetten
5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Vanillevla met rabarber
50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Minestrone
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min