
Apparaten en accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
540 kcal /
2268 kJ
Eiwitten
65 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
65 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
3402 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux