Apparaten en accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiwitten
65 g
Calorieën
2268 kJ /
540 kcal
Vetten
5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1u. 50min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Noten bolognese
35min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Geraardbergse Mattentaarten
1u.