Apparaten en accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiwitten
65 g
Calorieën
2268 kJ /
540 kcal
Vetten
5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45min
Eiersalade met curry
1u. 30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Kreplach
55min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Romige courgettensoep
35min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Veelzijdige stevige soep
50min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min