
Apparaten en accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
540 kcal /
2268 kJ
Eiwitten
65 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
65 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
3402 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butternutsoep met Curry en Mango
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Geen beoordelingen
Marshmallows
2u. 30min
Pompoensoep met room
35min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Geen beoordelingen
Groentensoep
35min
Pudding
15min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Pindakaas
5min
Virgin passievrucht mojito
10min