Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Amaretti van abrikoos
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min