Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenbrood
1u. 45min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Zweedse worteltaart
2h
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Verse zomerse loempia’s
30 min