Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemalen ijs
5 phút
Fusilli van daslook met romanesco
35 phút
Mangosapje met cayennepeper
10min
Chocoladevulkaan
15 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Mai tai
10min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min