
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá van groenten
40min
Fusilli van daslook met romanesco
35min
Broodkruimels
5min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Spaghetti carbonara
40min
Viscurry
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Vegan Brownies
2u. 40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Cottage pie
1u. 10min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
3u. 50min
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
10min