Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hartige eiercustard
- 4 eieren
- 100 g volle melk
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Aardappel-spinaziesoep
- 80 g uien, gehalveerd
- 20 g olie
- 40 g knolselderij
- 100 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 200 - 250 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 80 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 800 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
250
g verse spinaziebladeren
of 250 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid - 80 g room, 30% vet
- zout, plus extra naar smaak
- gemalen peper, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 797 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Veelzijdige stevige soep
50min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Groentensoep
35 min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Pompoensoep
35 min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.