
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hartige eiercustard
- 4 eieren
- 100 g volle melk
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Aardappel-spinaziesoep
- 80 g uien, gehalveerd
- 20 g olie
- 40 g knolselderij
- 100 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 200 - 250 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 80 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 800 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g verse spinaziebladeren
- 80 g room, 30% vet
- zout, plus extra naar smaak
- gemalen peper, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 797 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenRomige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Gazpacho
1u. 15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Linzensoep met spinazie
50min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Ezogelin Soep
1u. 5min