
Apparaten en accessoires
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Hartige eiercustard
-
eieren4
-
volle melk100 g
-
zout½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Aardappel-spinaziesoep
-
uien gehalveerd80 g
-
olie20 g
-
knolselderij40 g
-
wortelen in stukken (2 cm)100 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)200 - 250 g
-
prei in schijfjes (1 cm)80 g
-
water800 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse spinaziebladeren250 g
-
room 30% vet80 g
-
zout plus extra naar smaak
-
gemalen peper plus extra naar smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
191 kcal /
797 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Veelzijdige stevige soep
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min