Apparaten en accessoires
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Garnituren
-
gambero rosso reuzegarnalen8
-
wortel100 g
-
koolrabi100 g
-
pompoen100 g
-
water1700 g
Pompoensoep
-
olijfolie30 g
-
gember, vers in stukken30 g
-
wortelen in stukken van 2-3 cm70 g
-
uien gehalveerd2
-
butternut pompoen in stukken van 2-3 cm800 g
-
knoflookteentjes2
-
vers citroengras gekneusd5 stengels
-
water700 g
-
chilipeper¾
-
laurierbladeren2
-
kaffir limoenbladeren diepvries of gedroogd4
-
komijn, gemalen¼ tl
-
vadouvan½ tl
-
currypoeder¼ tl
-
Tom Kha Kai pasta1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
limoensap1 el
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
Kerrieschuim
-
water175 g
-
kokosmelk30 g
-
magere melk50 g
-
kippenfond50 g
-
Tom Kha Kai pasta¼ el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld¼
-
zout1 snuifje
-
lecithine poeder¾ tl
Afwerking
-
olie1 el
-
limoenzeste1 tl
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
komkommer in brunoise100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
523.5 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1586.3 kJ /
379.1 kcal
Vetten
15 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
59.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hap en Tap
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Pasta met crème van pistache
30min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pindakaas
5min