Apparaten en accessoires
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optioneel) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
2782 kJ /
664 kcal
Vetten
43 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Romige aspergesoep
25min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Broccolisoep
15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Rudolphs Mocktail
30min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Romige erwtensoep
40min