Apparaten en accessoires
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optioneel) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
2782 kJ /
664 kcal
Vetten
43 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige erwtensoep
40min