Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
TM5 TM6

Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 80 g olijfolie
  • 50 g sojasaus
  • ½ tl bruine suiker
  • 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
  • 100 g sjalotten, in stukken
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
  • 20 - 30 g verse gember, gepeld (optioneel)
  • 100 g selderstengels, in stukken
  • 350 g diepgevroren doperwtjes
  • 450 g water
  • 2 tl zout
  • 400 g broccoliroosjes
  • 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2782 kJ / 664 kcal
Eiwitten
46 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
43 g
Vezels
9.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen