Apparaten en accessoires
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optioneel) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
2782 kJ /
664 kcal
Vetten
43 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Pompoensoep
35min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Spaghetti met tonijn
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Romige erwtensoep
40min