Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optioneel)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Romige courgettensoep
25 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Keine Bewertungen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Romige erwtensoep
40min
Pompoensoep
35 min
Gembersoep met rode paprika
50min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min