
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optioneel)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Alles tonenRoomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Geen beoordelingen
30min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
40min