Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli

Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    80 g
  • sojasaus
    50 g
  • bruine suiker
    ½ tl
  • citroen liefst biologisch, zeste en sap
    1
  • verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
    4
  • sjalotten in stukken
    100 g
  • teentje knoflook
    1
  • prei enkel het witte gedeelte, in stukken
    100 g
  • verse gember (optioneel) gepeld
    20 - 30 g
  • selderstengels in stukken
    100 g
  • diepgevroren doperwtjes
    350 g
  • water
    450 g
  • zout
    2 tl
  • broccoliroosjes
    400 g
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • lichte room (ong. 18% vet) naar smaak
    50 - 100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 46 g
Calorieën 2782 kJ / 664 kcal
Vetten 43 g
Vezels 9.4 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...