Compatibele versies
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 1645.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Rode kool cups met kip
25 min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Cashew- en kokosmelk
10min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Broccolisoep
15 min