Apparaten en accessoires
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd50 g
-
knoflookteentjes2
-
knolselder in stukken (2 cm)500 g
-
wortelen in stukken60 g
-
verse champignons80 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen30 g
-
gekookte linzen gespoeld, uitgelekt250 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt200 g
-
sojasaus20 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemengde kruiden, gedroogd2 tl
-
biergistvlokken3 el
-
fijne havervlokken130 g
-
zout1 ½ tl
-
zoete aardappelen geschild, in stukjes (2 cm)300 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
droge witte wijn100 g
-
groentebouillon150 g
-
broccoliroosjes350 g
-
water50 g
-
vers geperst limoensap om te besprenkelen
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
gravy (vleesjus) (optioneel) voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1645.5 mg
Eiwitten
21.2 g
Calorieën
2421.6 kJ /
578.8 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
16.7 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
80.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Ananas zandkoekjes
2h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Gegrilde kaas met champignons
Nessuna valutazione
Broccolisoep
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Omelet met gehakt
1h 10min
Zachte wortelsoep met venkel
40min