
Compatibele versies
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 1645.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Bananen powerballs
15min
Bloemkool korma
2u. 20min
Energieballen
30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Minestrone van koolrabi met tuinkerspesto
35min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Kreplach
Geen beoordelingen
55min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
35min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
10u. 15min