
Compatibele versies
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus) voor het opdienen (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 578.8 kcal / 2421.6 kJ
- Eiwitten
- 21.2 g
- Vetten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vezels
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Natrium
- 1645.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenbrood
1u. 45min
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1u. 20min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Zalm met venkel
40min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min