Apparaten en accessoires
Koolsoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
786 kJ /
188 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Pompoensoep
35 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Balletjes met aubergines
1 Std.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Venkelsapje
10 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min