Apparaten en accessoires
Koolsoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
786 kJ /
188 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Pompoensoep
35 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min