Apparaten en accessoires
Koolsoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
786 kJ /
188 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
17.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige stevige soep
50min
Courgettesoep met munt
35min
Minestrone
45min
Venkelsapje
10min
Romige snijbietsoep
35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aardappel-preisoep
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Romige erwtensoep
40min
Tomatensaus
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min