
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien gehalveerd
- 200 g rode paprika's in stukken
- 500 g tomaten in stukken
- ½ tl gemalen peper en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie gehakt
- 1 citroen in schijfjes
- stokbrood in sneetjes, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 308.7 kcal / 1291.8 kJ
- Eiwitten
- 29.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 728.8 mg