
Apparaten en accessoires
Kabeljauw in tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
308.7 kcal /
1291.8 kJ
Eiwitten
29.6 g
Vetten
16.3 g
Koolhydraten
13.1 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
728.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux