Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 728.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Scampi cajun citroen pasta
30min
Rode kool cups met kip
25min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Broccoli-ham omelet
35min
Pastasalade met kip
1h 15min
Courgettesoep met munt
35min
Zeevruchtenstoofpot
1óra 5p
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1小时 35 分钟
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen