Apparaten en accessoires
Kabeljauw in tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.8 mg
Eiwitten
29.6 g
Calorieën
1291.8 kJ /
308.7 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Vegan kaas dip
40min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Aromatische kipcurry
1u.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Zalmsoufflé
1u.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min