![Kabeljauw in tomatensaus Kabeljauw in tomatensaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7a72e50f0f3df5e0842a0ca9f7243037/Derivates/f4301b578fc56e31e38ff80de93270254de8b09c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 728.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm met venkel
40 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40 min
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min