Apparaten en accessoires
Kabeljauw in tomatensaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
728.8 mg
Eiwitten
29.6 g
Calorieën
1291.8 kJ /
308.7 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Viscurry
35min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Mallorcaanse vissoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min