Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien, gehalveerd
- 200 g rode paprika's, in stukken
- 500 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen peper, en iets meer om te bestrooien
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 1 tl paprikapoeder
- 30 g olijfolie, en iets meer om te bakken
- 120 g water
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl zout, en iets meer om te bestrooien
- 2 takjes verse tijm
- 600 g kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- 1 citroen, in schijfjes
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 728.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Gestoomde marmercake
1h 30 min
Zalm met venkel
40 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min