Apparaten en accessoires
Groentensaus voor pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
courgette in stukken gesneden300 g
-
verse champignons in stukken gesneden100 g
-
tomatenblokjes uit blik of vers500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen¼ tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
ongezouten boter1 tl
-
verse basilicumbladeren in stukjes gesneden8
-
verse peterselie (optioneel) alleen de blaadjes, gehakt1 - 2 el
-
geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
506 kJ /
121 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Bessenmousse
4u. 50min
Poedersuiker
5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Romige snijbietsoep
35min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min