Apparaten en accessoires
Groentensaus voor pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
courgette in stukken gesneden300 g
-
verse champignons in stukken gesneden100 g
-
tomatenblokjes uit blik of vers500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen¼ tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
ongezouten boter1 tl
-
verse basilicumbladeren in stukjes gesneden8
-
verse peterselie (optioneel) alleen de blaadjes, gehakt1 - 2 el
-
geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
506 kJ /
121 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zomerse pastasalade
30min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Rijstsalade
1h
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Balletjes met aubergines
1h
Thaise burgers
35min
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Tomatensaus
40min