
Apparaten en accessoires
Groentensaus voor pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
courgette in stukken gesneden300 g
-
verse champignons in stukken gesneden100 g
-
tomatenblokjes uit blik of vers500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen¼ tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
ongezouten boter1 tl
-
verse basilicumbladeren in stukjes gesneden8
-
verse peterselie (optioneel) alleen de blaadjes, gehakt1 - 2 el
-
geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
Voeding per 1 portie
Calorieën
121 kcal /
506 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Pompoensoep
35min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Groentensoep
35min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Kip met rode paprika
1u. 5min
Noten bolognese
35min
Snelle regenboogsalade
10min