Apparaten en accessoires
Groentensaus voor pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
courgette in stukken gesneden300 g
-
verse champignons in stukken gesneden100 g
-
tomatenblokjes uit blik of vers500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen¼ tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
ongezouten boter1 tl
-
verse basilicumbladeren in stukjes gesneden8
-
verse peterselie (optioneel) alleen de blaadjes, gehakt1 - 2 el
-
geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
506 kJ /
121 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Ratatouille
40min
Pompoensoep
35min
Proteïnepudding
6u. 35min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Chili non Carne
1u.
Stevige linzenchili
50min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2u. 20min
Groentensoep
35min