Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie
- 60 g wortels, in stukken gesneden
- 300 g courgette, in stukken gesneden
- 100 g champignons, in stukken gesneden
- 500 g gehakte tomaten uit blik of vers
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 tl gedroogde basilicum
- 1 tl boter, ongezouten
- 8 blaadjes verse basilicum, in stukjes gesneden
- 1 - 2 el verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt (optioneel)
- geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade met kip en spelt
1h 15 min.
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min.
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min.
Groentensoep
35min
Roergebakken champignons
55 min.
Pompoensoep
35min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Snelle regenboogsalade
10 min.
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Stoofgerecht met tofu
30min