Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Snelle Thaise kipcurry
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Chilli con carne
35min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Chili non Carne
1h
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min