Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Lamscurry
1h
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Mousse van tonijn
10min