Apparaten en accessoires
Viscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1490 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamscurry
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Risotto bolognese
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip garam masala
50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min