Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, gehalveerd
- 400 g wortelen, in stukken
- 20 g olie
- 100 g prei, in ringen (1 cm)
- 3 tl currypoeder, mild
- 100 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 500 g witte visfilet, zonder huid, in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1490 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Zalm en venkel risotto
25 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Vislasagne met courgette
1 Std.
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min