Apparaten en accessoires
Viscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1490 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Griekse varkensstoofpot
45min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Karamelpudding
1u.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min