
Apparaten en accessoires
Viscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
359 kcal /
1490 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kipfilets pizzaiola
55min
Vislasagne met courgette
1u.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Karamel varkensvlees
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Snelle Thaise kipcurry
40min