Apparaten en accessoires
Viscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1490 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Griekse varkensstoofpot
45min
Arabische kip met couscous
45min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Kip garam masala
50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Vislasagne met courgette
1u.
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.