Apparaten en accessoires
Viscurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1490 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Waterzooi van Kip
1u.