
Apparaten en accessoires
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
Cannelloni
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes3 takjes
-
prosciutto hesp in stukken100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensgehakt500 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
broodkruimels50 g
-
ei1
-
fijn zout naar believen1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen1 tl
-
cannellonibuisjes (pasta)18 - 22
-
extra vergine olijfolie voor het invetten
Groentesaus
-
teentje knoflook1
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
verse basilicum alleen de blaadjes2 takjes
-
oregano, vers alleen de blaadjes2 takjes
-
extra vergine olijfolie20 g
-
selderstengel in vier gesneden1
-
zoete aardappel geschild en in stukken (4-5 cm)100 g
-
wortel in vier gesneden1
-
courgette in vier gesneden100 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd en in vier gesneden100 g
-
droge witte wijn80 g
-
gedroogd venkelzaad½ tl
-
groentebouillon1 tl
-
tomaten uit blik400 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
541 kcal /
2274 kJ
Eiwitten
36.2 g
Vetten
23.3 g
Koolhydraten
42.7 g
Vezels
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux