Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1603.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min