Apparaten en accessoires
Gochujang zeevruchtenrisotto
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1603.2 mg
Eiwitten
35.8 g
Calorieën
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Vetten
39.1 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
77 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pad Thai
45min
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min