Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Gochujang (Koreaans chilipasta)
- 20 g sesamolie
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g olijfolie
- 150 g mascarpone
- 1350 g water
- 1 tl zout
- 300 g verse mosselen, schoongemaakt, in hun schelp
- 150 g rauwe scampis, gepeld
- 150 g visfilets, zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g verse shiitakes, in plakjes (5 mm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 320 g risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)
- 50 g witte wijn
- 1 el groentebouillonpasta
- 20 g geroosterd sesamzaad (zwart)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1603.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10 min
Fideuá van groenten
40 min