Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Sushi donuts
50 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Kip met amandelen
25 min
Trio van rijst, vis en groenten
35min