Apparaten en accessoires
Vleesgehaktbrood met champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
Gehaktbrood
-
witbrood, oudbakken in stukken (3 cm)20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)60 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout1 tl
-
peper1 snuifje
-
spek fijngesneden100 g
Saus en bijgerecht
-
extra vergine olijfolie + naar believen30 g
-
aardappelen in schijfjes (½ cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)500 g
-
300 g diepgevroren champignons, reeds ontdooid en in schijfjesverse champignons schoongemaakt en in schijfjes300 g
-
zout1 tl
-
30 g ui, in stukkensjalotten in helften30 g
-
droge witte wijn100 g
-
water300 g
-
1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaaktvleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1347 kJ /
322 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
16.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Gehaktbrood
1u. 20min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Bloemkool met kaas
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min